пятница, 28 февраля 2020 г.

Революційні Samsung Galaxy S20 + подарунок ⭐️ Тільки до 11.03

Отримайте Galaxy Buds+ у подарунок
Мережа магазинів техніки Фокстрот

Зареєструйтесь та отримуйте бонуси!

мої бонуси
0


Galaxy S20, S20+ та S20 Ultra

+ подарунок

Станьте першим, хто зацінить! До 11 березня передзамовляйте Samsung Galaxy S20|S20+|S20 Ultra та отримуйте навушники Galaxy Buds+ у подарунок.

ПЕРЕДЗАМОВЛЯЙТЕ ЗАРАЗ

Відкрийте нову еру фотографії та відеозйомки в роздільній здатності 8K

Технологічно досконалі Galaxy S20 | S20 + | S20 Ultra дарують безпрецедентний досвід ультрачіткої зйомки 8K відео та фото одночасно. Разом із системою безпеки Samsung Knox, інтелектуальною батареєю, потужним процесором та величезним об'ємом пам'яті смартфони Galaxy S20 відкривають новий світ мобільних технологій.

Очікується з 6 березня

Адаптуються до шуму, щоб цього не довелося робити вам

Вас почують, незважаючи на відволікаючий шум завдяки адаптивній системі з трьох мікрофонів. Galaxy Buds+ змінюють сприйняття музики. Насолоджуйтесь ритмом, пронизливими високими частотами та глибокими басами.

ПЕРЕДЗАМОВЛЯЙТЕ ЗАРАЗ

ВИСОКА РОЗДІЛЬНА ЗДАТНІСТЬ


Збільшуйте зображення завдяки 108 Мп. Збільшуйте знову. І знову.

64 МП | 108 МП.

Наближає емоції

Можливості нової мультикамери виходять далеко за межі 12 МП. Тепер кожен знімок перевтілиться в мільйони додаткових пікселів, щоб ви могли обрізати і друкувати, зберігаючи деталізованість знімків.

РЕВОЛЮЦІЙНИЙ ПІДХІД ДО ФОТО І ВІДЕО

Робіть якісні фото до 33 Мп

зі знятого 8K відео

Це абсолютно новий спосіб фотографування. Знімайте відео з роздільною здатністю 8K, переносьте з них кращі кадри на фото високої якості до 33Мп.

ПЕРЕДЗАМОВЛЯЙТЕ ЗАРАЗ

DREAM BIG

Мубуть, Ви вже переконалися, що новий Galaxy S20 Ultra - це смартфон-мрія. А мрії повинні збуватися ✨ Тому пропонуємо взяти участь у розіграші цього красеня на нашій сторінці у Фейсбук. Виконуйте прості умови і можливо саме вам пощастить цього разу!

Взяти участь у розіграші

Комментариев нет:

Отправить комментарий