суббота, 6 августа 2016 г.

Ми оновлюємо умови використання та декларацію про конфіденційність

       
Оновлена декларація про конфіденційність і
Угода про використання служб Microsoft
Це повідомлення відображається неправильно?
Забули пароль?
Skype™
Доброго дня!
Як користувач Skype, напевно, ви здивовані, що отримали цей лист. У жовтні 2011 року компанія Skype приєдналася до корпорації Microsoft. Більшість онлайнових продуктів і служб Microsoft регулюються Угодою про використання служб Microsoft. Ми надіслали вам цей лист, тому що корпорація Microsoft оновлює Угоду про використання служб Microsoft, щоб додати пояснення до певних умов, аби вони залишалися зрозумілими для користувачів Skype. Крім того, оновлені умови охоплюватимуть нові продукти, служби та функції Microsoft, якими ви користуєтесь.
Угода про використання служб Microsoft – це угода між вами та корпорацією Microsoft (або однією з її афілійованих осіб), яка регулює використання онлайнових продуктів і служб Microsoft.
Ось деякі з найпомітніших змін в Угоді про використання служб Microsoft:
оновлена угода поширюється на нові служби (зокрема, GroupMe й Групові чати), а також нові функції служб (зокрема, Skype, Bing і програму винагород);
додано пояснення з приводу того, що робочий або навчальний облікові записи регулюються іншими умовами;
додано примітку про те, що псевдонім гравця залишатиметься активним, якщо вхід у службу Xbox здійснюватиметься принаймні раз на 5 років;
додано пояснення щодо обмежень на зберігання даних у OneDrive і факторів, які можуть впливати на синхронізацію та передачу даних у OneDrive.
Ви можете ознайомитися з Угодою про використання служб Microsoft тут. Ви також можете дізнатися більше про ці зміни на сторінці запитань і відповідей тут. Зміни в Угоді про використання служб Microsoft почнуть діяти 15 вересня 2016 року. Продовжуючи користуватися нашими продуктами й службами після цієї дати, ви приймаєте умови оновленої Угоди про використання служб Microsoft.
Ми також оновлюємо декларацію корпорації Microsoft про конфіденційність. Ці зміни описано на сторінці запитань і відповідей тут, вони почнуть діяти 2 серпня 2016 року.
Якщо ви не погоджуєтеся з цими змінами, ви можете припинити користуватися продуктами й службами та закрити свій обліковий запис Microsoft до того, як вони почнуть діяти. Якщо ви – один із батьків або опікун, ви несете відповідальність за використання неповнолітньою особою продуктів і служб Microsoft, зокрема за покупки.
Дякуємо, що використовуєте продукти та служби Microsoft.
Декларація корпорації Microsoft про конфіденційність 
Угода про використання служб Microsoft 
Запитання й відповіді 
 
       
       
Доступ до облікового запису Завантажити 
найновішу версію
       
Дізнатися про 
функції Skype
Отримати довідку
       
Microsoft
Facebook Twitter YouTube Pinterest RSS Feeds
© 2016 Skype і (або) корпорація Microsoft.
Умови використанняКонфіденційність
Skype Communications S.A.R.L. 23-29 Рів-де-Клозен, L-2165 Люксембург.
Skype не призначено для виклику служб екстреної допомоги Skype не призначено для виклику служб екстреної допомоги
Skype не є заміною звичайного телефона та не призначений для дзвінків до служб екстреної допомоги.

Комментариев нет:

Отправить комментарий