вторник, 4 февраля 2020 г.

Вітаємо у Фокс клуб!

Користуйтесь всіма перевагами учасника
Мережа магазинів техніки Фокстрот

Ваш Особистий кабінет у Фокстрот

Пам'ятайте, на сайті Фокстроту у вас завжди є затишний та зручний ☕️ Особистий кабінет з інформацією про статус вашого замовлення, накопичені та акційні бонуси, персональні пропозиції 🌰🦊

До Особистого кабінету

Користуйтесь всіма перевагами учасника:

Накопичуйте бонуси за покупки

Любите кешбек? Це приблизно те ж саме. Ви робите покупки - ми повертаємо від 1 до 20% на ваш бонусний рахунок. Через 14 днів ви вже можете використати їх, зменшивши вартість наступної покупки.

Збільшений термін повернення

За законом повернення товару можливе лише протягом 14 днів. Але ми розуміємо, що вам іноді потрібно більше часу щоб визначитися. Тому для постійних клієнтів цей термін збільшено до 20 (рівень Стандарт) та до 30 днів (рівень Ультра).

Захист справедливої ціни

Ви купили товар, а після цього на нього знизилась ціна? Ми потурбувались про таку прикрість і готові повернути вам різницю у ціні!  Детальніше

Дізнавайтесь першими про новинки і акції

Час від часу ми будемо сповіщати вас про розпродажі, надсилати персональні знижки, та інформацію про новинки, що можуть вас зацікавити.

Розкажіть коли вас вітали з Днем народження

Персональна знижка надається в День народження, а також в проміжку 7 днів до та 30 днів після Дня народження. Щоб отримати її, вкажіть коли у вас День народження у особистому кабінеті, касиру у будь-якому магазині Фокстрот або оператору кол-центру.

Вказати дату народження
За покупками

Комментариев нет:

Отправить комментарий